Black friday deals bij Italian Style

Black Friday deals
Het is weer bijna vrijdag 24 november de zogenoemde Black Friday! Maar niet getreurt; bij Italian Style scoor je het hele jaar door de beste deals. Onze Sale wordt iedere 4 weken aangevuld met de beste deals en hoge kortingen. Het fenomeen Black friday is in Nederland nog niet zo heel erg bekend, maar in Amerika geven winkels op de dag na thanksgiving hoge kortingen en spectaculaire deals. Wij vieren dan wel geen thanksgiving maar geven wel op Black Friday leuke deals en kortingen weg.  Zoals stoere heren truien die normaal €59,99 kosten en met korting kun je deze trendy truien al voor €39,99 of €29,99 shoppen. Dat is toch weer mooi meegenomen!

 

Shoppen met korting
Bij Italian Style vind je in de sale-afdeling iedere 4 weken de leukste deals en kortingen. Deze sale wordt continu aangevuld en bijgewerkt. Onder andere stoere slim fit overhemden voor mannen die je normaal voor € 49,99 of zelfs € 59,99 shopt vind je in de sale al voor € 19,99 of €24,99 een leuk overhemd in die prijsklasse. Het enige nadeel is dat jouw maat er dan nog wel tussen moet zitten. Dat dan weer wel helaas. Maar als je even zoekt kan het best zijn dat je vindt wat jij leuk vind. 

Blijf op de hoogte van alle deals!
Wil jij ook profiteren van die leuke acties en kortingen? Meld je dan snel aan voor de nieuwsbrief van Italian Style. Iedere maand wordt de nieuwsbrief verstuurt met nieuwe collecties; maar ook wanneer er kortingen en acties zijn kun je deze via de nieuwsbrief ontvangen. Italian Style volgen op Facebook of Instagram is natuurlijk ook mogelijk. Daar worden ook leuke acties en deals op gehouden.