Italiaanse mode voor mannen | Italian Style

Bent u op zoek naar mooie, trendy en kwalitatief hoogwaardige Italiaanse overhemden ? Italian Style biedt u een ruime collectie online Italiaanse overhemden en blouses aan. Wij zijn gespecialiseerd in Italiaanse overhemden met hoge boord en dubbele kraag. Wat wij aanbieden zijn puur en alleen kwalitatief hoogwaardige overhemden. Italiaanse overhemden staan voor exclusiviteit, vernieuwende en trendy overhemden. Ons assortiment Italiaanse mode is zeer gevarieerd. Daarnaast bieden wij de heren overhemden en blouses aan tegen betaalbare prijzen. De overhemden zijn, zoals de naam zelf al zegt, van Italiaans design. Deze italiaanse mode kenmerkt zich door onder andere de hoge boord of de dubbele kraag. De kwaliteit van de Italiaanse overhemden met hoge boord is uitmuntend. Wij hebben een ruime collectie overhemden met diverse Italiaanse top merken zoals: Wam Denim, Arya Boy, Gabbiano, Doramafi, Roberto Romero, Indicode Jeans, Geographical Norway, Enrico Polo, Nagata, Italian Style en Ramez Style. Wij staan achter de kwaliteit van onze Italiaanse mode en laten dit graag aan u zien. Bij ons krijgt u de gelegenheid om het product binnen 7 dagen te ruilen of retourneren! Over het algemeen vind u de maten S tot en met 3XL in onze online webshop, maar onze collecties worden regelmatig vernieuwd met diverse Italiaanse kleding. Veel van onze Italiaanse kleding is getailleerd of slim fit uitvoering, wat inhoudt dat de taille iets is ingenomen en de Italiaanse mode strak om het figuur valt, waardoor het figuur er vaak beter uitkomt. U vind bij ons altijd het Italiaanse heren overhemd dat u zoekt.

Verschillende Italiaanse overhemden hoge boord
Italiaanse overhemden zijn er in veel exclusieve uitvoeringen en dessins. Daarnaast zijn er slim fit overhemden verkrijgbaar in vele soorten, maten en kleuren. Italiaanse overhemden hoge boord bieden wij aan met lange en korte mouw en getailleerde overhemden en on-getailleerde overhemden.Hieronder vindt u een paar voorbeelden van de verschillende soorten getailleerde overhemden die wij in diversiteit aanbieden in onze webshop. Neemt u ook eens een kijkje bij onze slim fit overhemden maat tabellen, voor de juiste pasvorm. U kunt denken aan een overhemd met een Button Down boord, hierbij heeft het overhemd een voorsluiting en een boord, of een heren overhemd met een klassiek boord. Ook wel Straight Point of Turndown genoemd. Dit type boord wordt het meest gedragen onder een pak en in combinatie met een stropdas. Maar ook is er het Wide Spread Boord. Net zoals het Straight Point boord is dit Italiaanse overhemd met deze kraag zonder knoopjes uitgevoerd. De punten staan iets wijder uit elkaar, hetgeen dit type hemd geschikt maakt voor dikkere knopen in de stropdas. Dan hebben we ook nog de overhemden met een Cut Away Boord, dit houdt in dat de punten van dit boord niet zijn recht gesneden, maar dan lopen de punten vaak licht rond naar achter. Zo krijg je het effect van een heren overhemd met een zeer wijd vallende kraag. Vervolgens kennen we nog het Witte Boord en de Vadermoordenaar. Dit draagt men vaak onder een smoking en ook zijn op deze overhemden bijna alle knopen van het voorpand bedekt.

Verschillende manchetten van overhemden
De manchetten van Italiaanse overhemden zijn de sluiters van de mouwen bij de polsen. Wij lichten hier twee verschillende soorten manchetten toe:

Enkele manchet
Dit is in de omgang de meest gangbare manchet.

Dubbele manchet
Een dubbele manchet van een overhemd is erg klassiek.  Vaak is het toch gebruikelijk om bij de meeste nette herenkleding dit overhemd te dragen. De manchetten worden dan bij elkaar gehouden met manchetknopen. Hier zijn ook weer heel veel verschillende soorten in. De meeste worden echter als een soort sieraad beschouwd. De mooie kant van deze knopen zit bijna altijd aan de buitenkant, zodat deze vrij in het zicht is als de hand op tafel ligt.

Wij hopen u op deze manier een goede indruk te geven over wat er te krijgen is op het gebied van Italiaanse herenmode.