Coltruien voor mannen

Voordelen coltruien voor mannen

De coltrui voor mannen. Wat een uitvinding zeg. De trui die al in de 15 eeuw werd gedragen. Vanwege de fijne bescherming die deze truitjes bieden zijn het altijd al hot items. Dit kledingstuk kan bij verschillende outfits en omstandigheden gedragen worden. Maar je zou een blouse ook kunnen vervangen voor een dunne coltrui onder een net maatpak. Tevens kunnen ze op verschillende manieren gedragen worden. Onder andere door de col opgerold of afgerold te dragen. Of met guur weer tot aan de oren toe op te trekken. Coltruien heren zijn geschikt voor de vroege lente. Maar ook de nazomer de herfst en de winter.

Coltruien in verschillende stoffen en materialen

Coltruien voor mannen zijn er van verschillende materialen en stoffen. Zoals acryl, viscose en katoen. Maar ook in de stoffen wol en polyester. En een combinatie hiervan. Je kiest zelf welke stof je het fijnst vind om te dragen. Je vind ze bij Italian-Style.nl in diverse materialen. Zowel dikke als dunne coltruitjes voor mannen.

Je eigen stijl en look samenstellen

Met een coltrui voor heren zijn diverse looks te creëren. Je kan voor klassiek gaan. Trek een witte coltrui aan en combineer met een chino. Doe er een bijpassende colbert op. Dan ben je weer helemaal de man. Op casual outfits draag je een coltrui in combinatie met een slim fit jeans. Of pak je een spijkerbroek met een wat ruimere pasvorm. Ga voor de ontspannen vrije-tijds look. Haal je joggingbroek uit de kast en combineer met een zachte grijze coltrui.

Coltruien heren met verschillende kleuren

Met een coltrui voor mannen werk je vaak met rustige kleuren. Zoals zwart, wit, beige, groen en camel. De sjaal kun je thuislaten wanneer je een coltrui draagt. De col houdt de nek warm. Dus hoef je geen kou te vatten. Zo kun je eindeloos combineren voor je favoriete outfit. Ga eens voor een zwarte coltrui en combineer met een mooie camel chino jeans. Of je gaat voor een blauwe coltrui en een zeeman witte chino. Staat altijd netjes en goed! Maar ook een witte coltrui doet het altijd goed op je outfit. Bestel daarom nu een coltrui voor mannen in deze coltruien web shop.

Top 3 slim fit coltruien

Een slim fit pasvorm is altijd mooi. Mits je er het figuur voor hebt natuurlijk. Een slim fit coltrui past zich perfect aan op het figuur van het lijf. Bij Italian style vind je een ruim assortiment met coltruien heren in slim fit pasvorm van de volgende merken: