Heren slippers

Toon Filters
 • Oorspronkelijke prijs was: €17,99.Huidige prijs is: €14,99.
  Koop nu
 • Oorspronkelijke prijs was: €17,99.Huidige prijs is: €14,99.
  Koop nu
 • Oorspronkelijke prijs was: €17,99.Huidige prijs is: €14,99.
  Koop nu
 • Oorspronkelijke prijs was: €19,99.Huidige prijs is: €9,99.
  Koop nu

Slipper heren online kopen

Ga je voor een strandwandeling, bergtochtje lopen of gewoon lekker op de camping? Of je ze nu gebruikt aan het zwembad. Op vakantie of bij het huis: herenslippers komen vrijwel altijd van pas. Dus geef je voeten ook wat zonlicht en frisse lucht op zomerse dagen! Italian Style verkoopt online slippers voor heren die je kunt gebruiken als je naar het strand gaat. Maar natuurlijk kun je de badslippers ook wel bij andere gelegenheden dragen. Het is soms maar net het moment wanneer je ze bij de hand hebt. Heb jij een nieuwe slipper heren op het oog? Met het ruime online aanbod bij Italian Style kan dat gemakkelijk. Want er zijn meerdere modellen en stijlen met heren slippers. Waaronder teenslippers en badslippers.

Teenslippers, sportieve slippers en badslippers

Neem nu bijvoorbeeld onze heren teenslippers, sportieve slippers en badslippers met strepen. Altijd handig als je op de camping zit! En slippers voor mannen zijn niet suf! Je kunt ze bij wat nettere gelegenheden prima combineren op je overhemd met bermuda. Maar pak je in de zomer vlug even een T-shirt met een lekkere jog short uit de kast; ook dan is je slipper altijd makkelijk om aan aan te schieten. Het online assortiment met mannen slippers wordt geregeld aangevuld. We verkopen onder andere de merken Aierda slippers. En de top slippers van Mezaguz. Bekijk het online assortiment met slippers heren en maak je keuze! Shop je er meteen nog een paar leuke accessoires bij? Want bij Italian Style krijg je gratis je pakket geleverd bij een bestelling boven de €60! Dat is dan ook weer mooi meegenomen.

Top merken met heren slippers

Online is er een groot aanbod met badslippers en teenslippers. Waaronder natuurlijk de grote merken zoals Adidas en Reef. Italian Style bied een leuk alternatief met betaalbare en goedkope slippers voor mannen.