Direct 10% korting? Klik hier!

Bij jou thuis afgeleverd in 1-2 dagen

Levering

Wat is de levertijd van een product bij Italian Style:

De medewerkers van Italian Style streven ernaar om op werkdagen orders voor 15:00 uur nog dezelfde dag te verzenden.

Dit betreft artikelen die direct op voorraad zijn. U ontvangt uw bestelling nagenoeg dan de volgende dag thuis.(1-2 dagen levertijd)
Indien meerdere producten tegelijk worden besteld dan wordt dit verpakt in 1 pakket.
De levertijd geldt niet voor het weekend (zaterdag en zondag) en/of feestdagen. 

Verzending

Italian Style verzend pakketten standaard met onze partner DPD. Wilt u liever uw pakket met POSTNL of DHL bezorgd hebben; vermeld dit dan even bij de opmerkingen onderaan uw bestel formulier.

Bestelling wel verzonden, maar niet ontvangen

Samen met onze partner DPD proberen we er alles aan te doen om je bestelling op tijd te leveren. Echter kan het soms vanwege overmacht gebeuren dat de levering wat vertraging heeft opgelopen.
Wat kan ik het beste doen?

  1. Aan de hand van track en tracé code zie ik dat het pakketje al meer dan 2 dagen staat op: “Bezorging op dit moment verhinderd, het pakket heeft 1 à 2 dagen vertraging” Het pakketje zit in de bezorgroute maar heeft door overmacht vertraging opgelopen.
    DPD zal er alles aan doen om het pakketje zo snel mogelijk af te leveren.
  2. Staat er al meer dan 3 dagen: “Bezorging verhinderd” of “Sorteren in distributiecentrum” Dan is de kans groot dat het pakketje aan het verkeerde distributiecentrum is doorgeven.
    Mocht dit bij jou zo zijn, dan graag direct een mailtje sturen naar info@italian-style.nl dan laten wij een onderzoek voor je opstarten.

Mocht je gekozen hebben voor Klarna achteraf betalen, dan zorgen wij ervoor dat u uitstel van betaling krijgt van tenminste 2 weken. Tevens kan er overlegd worden voor een vervangende levering.

Je bestelling online volgen

Zodra jouw pakketje wordt opgehaald en gescand door DPD, krijg je van Italian Style via de e-mail verzendbevestiging. Ongeveer in de avond ontvang je een mailtje met daarin de track en tracé code. Vanaf nu kun je precies zien wanneer je je pakketje kunt verwachten.

Ik heb een verkeerd adres of huisnummer opgegeven. Wat nu?

Het beste is zo snel mogelijk een mailtje sturen naar info@italian-style.nl Mocht je zending nog niet verstuurd zijn dan kunnen wij deze nog voor je aanpassen.
Heb je een bestelling geplaatst via achter afbetalen met Klarna? Dan kunnen wij helaas geen correctie meer uitvoeren in je gegevens. Dit omdat Klarna een check uitvoert die gebaseerd is op de ingevulde adresgegevens.
In dit geval adviseren wij je een nieuwe bestelling te plaatsen, wij zullen dan de andere bestelling annuleren.

Gratis bezorging?

Bij Italian Style hoef je géén verzendkosten te betalen vanaf €60,00 voor verzending in Nederland en België.

Mijn bestelling is nog niet geleverd

In drukke periodes kan het drukker dan normaal zijn bij de bezorgdiensten. In sommige gevallen kan het zijn vanwege overmacht dat uw pakket 1 a 2 dagen later aankomt.
Mocht dit niet het geval zijn, dan kun je het beste contact opnemen met de klantenservice van Italian Style. Wij helpen je dan graag verder. Het e-mailadres is: info@italian-style.nl