Direct 10% korting? Klik hier!

Bij jou thuis afgeleverd in 1-2 dagen

Italiaanse herenkleding met korting | Italian Style

✓ Scherpe prijzen
✓ Sportieve collectie
✓ Kwaliteit
✓ Gratis verzending vanaf €60
✓ Snelle levering
✓  Uitstekende klantenservice

Italiaanse herenmode

Italiaanse kleding a Moda Italia koop je online bij Italian Style. Je vindt hier een uitgebreid assortiment met de mooiste Italiaanse herenmode, voor betaalbare prijzen. Onze Italiaanse kleding is afkomstig van gerenommeerde merken als Moda Italia, Wam Denim, Arya Boy, Roberto Romero, Rusty Neal, One Redox en Ombre. Daarnaast hebben we ook verschillende Italiaanse accessoires in ons assortiment.

Trendy Italiaanse merken

Laat je ook verrassen door onze andere trendy heren merken waaronder; Bravo Jeans, Geographical Norway, Canadian Peak, Anapurna, Rusty Neal, Ombre Fashion en Rivaldi. We wensen je veel online shop plezier. Ook kun je Italian Style volgen op Tiktok, Instagram en Facebook.

Italiaanse kleding nu met 40 en 50% korting!

De uitverkoop is begonnen. Italian Style maakt weer plaats voor de voorjaarscollectie. Daarom shop je nu je Italiaanse kleding wel heel voordelig. Topmerken met uitmuntende mode zoals Wam Denim, Young en Rich, of Carisma shop je nu voor halve prijzen. Profiteer ook mee van deze opruimingen, en bestel nu goedkoop je overhemd, shirt, sneakers, jeans, of jas.  Het geld wat je bespaart op je kleding kun je natuurlijk weer andere leuke dingen mee doen. Misschien een leuke vakantie van pakken. Dat is dan weer mooi meegenomen. Bovendien krijg je bij Italian Style je Italiaanse kleding gewoon gratis thuis bezorgd.

Sale artikelen

Italië staat voor het land van de mode, er zijn veel modieuze mensen die steeds weer bezig zijn met het ontwerpen en design van nieuwe herenmode. En natuurlijk dames en kindermode. Wij houden het voor nu even bij de herenkleding. De kleding die men ontwerpt is anders als de standaard herenkleding die je in de rest van Europa vind. Deze Italiaanse kleding staat voor meer detail en kwaliteit. Er word naar de kleinste details gekeken en dat uit zich ook weer in de kleding die men uiteindelijk draagt. Het blijft mooie mode om naar te kijken en natuurlijk om zelf te dragen. Wilt u ook op de hoogte blijven van het nieuws rondom Italiaanse kleding of herenmode die uit Italië ontworpen wordt? Meld u zich dan aan voor onze nieuwsbrief of check de webshop. Wij houden op onze webshop met regelmaat alle trends en tips bij van herenmode en fashion uit Italia. Maar ook acties, uitverkoop en andere kortingen kunt u volgen via onze nieuwsbrief. Ook kunt u ons natuurlijk volgen via alle social media kanalen, zoals facebook en twitter, deze staan allemaal aangegeven op de webwinkel.

Italiaanse kleding kopen

We halen onze Italiaanse herenmode rechtstreeks van de fabrikant. Dit stelt ons in staat om zowel de kwaliteit als de betaalbaarheid te waarborgen. Mocht je vragen hebben over het plaatsen van een bestelling, het retourneren of ruilen van artikelen, dan staat onze klantenservice altijd voor je klaar. De kans is echter groot dat je het antwoord op je vraag al kunt vinden op onze pagina met veelgestelde vragen. Wat betreft de betaling: of je nu voorkeur geeft aan iDEAL, Apple Pay of PayPal, bij Italian Style is het allemaal mogelijk. Liever betalen na ontvangst met Klarna of met een creditcard? Ook dat bieden wij als betaaloptie aan.