★★★★★ Powered by Google

Direct 10% korting? Klik hier!

Bij jou thuis afgeleverd in 1-2 dagen

Jeans voor mannen | Heren jeans | Italian Style fashion

✓ Scherpe prijzen
✓ Sportieve collectie
✓ Kwaliteit
✓ Gratis verzending vanaf €60
✓ Snelle levering
✓  Uitstekende klantenservice

Italiaanse herenmode

Italiaanse kleding a Moda Italia koop je online bij Italian Style. Je vindt hier een uitgebreid assortiment met de mooiste Italiaanse herenmode, voor betaalbare prijzen. Onze Italiaanse kleding is afkomstig van gerenommeerde merken als Moda Italia, Wam Denim, Arya Boy, Roberto Romero, Rusty Neal, One Redox en Ombre. Daarnaast hebben we ook verschillende Italiaanse accessoires in ons assortiment.

Trendy Italiaanse merken

Laat je ook verrassen door onze andere trendy heren merken waaronder; Bravo Jeans, Geographical Norway, Canadian Peak, Anapurna, Rusty Neal, Ombre Fashion en Rivaldi. We wensen je veel online shop plezier. Ook kun je Italian Style volgen op Tiktok, Instagram en Facebook.

Jeans voor mannen | Stoere heren jeans shop je gemakkelijk online bij Italian Style

Het is weer tijd voor jeans! In het online assortiment van Italian Style fashion vind je een ruim en mooi aanbod met stoere stretch jeans voor mannen. Echte Style Italy fashion! Zoek je een skinny fit jeans? Of een Normal fit jeans? Liever regular fit jeans misschien? dan zit je bij onze online jeans shop aan het goede adres. Je vind hier een mooie collectie met heren spijkerbroeken in diverse kleuren. Onder andere de basic blauwe jeans, maar ook grijze jeans, zwarte jeans, bruine jeans, Tevens vind je in het broeken assortiment ook chino’s, pantalons, en effen broeken voor mannen. Veelal zijn onze Style Italy jeans, heren broeken met een smalle pasvorm. Het lijkt hier soms wel een zee van blauwe mannen jeans. Maar er schuilt een structuur achter. Zo zijn dit niet heel veel exemplaren met dezelfde vorm. Je kunt ze filteren op soort, pasvorm, prijs en merk. Ben je op zoek naar een strakke of smalle jeans? Kijk dan bij de skinny of slim. Voor jou liever gewoon rechttoe rechtaan? Kies dan voor jeans met normale pasvorm.

Jeans Merken

De jeans van Italian Style zijn stuk voor stuk allemaal kwalitatief uitstekend te noemen. Ook het design is vaak tot in de puntjes afgewerkt. Onze jeans merken staan voor kwaliteit, perfecte pasvorm en uitstekende materialen. Dit merk je door het draagcomfort van de heren jeans met stretch die wij ook regelmatig in het online assortiment hebben. Je vind hier onder andere de jeans merken Rusty Neal, Roberto Romero, Pascucci denim, Brams Paris, Blackrock, Jeel Jeans, Mezaguz, Bravo Jeans, Redpoint en Kc Denim. Leuke meenemer is dat je bij aanmelding voor de nieuwsbrief direct een 5% kortingscode ontvangt. Lekker en gemakkelijk online je Moda Italia shoppen dus bij Italian Style.

 

Italiaanse kleding kopen

We halen onze Italiaanse herenmode rechtstreeks van de fabrikant. Dit stelt ons in staat om zowel de kwaliteit als de betaalbaarheid te waarborgen. Mocht je vragen hebben over het plaatsen van een bestelling, het retourneren of ruilen van artikelen, dan staat onze klantenservice altijd voor je klaar. De kans is echter groot dat je het antwoord op je vraag al kunt vinden op onze pagina met veelgestelde vragen. Wat betreft de betaling: of je nu voorkeur geeft aan iDEAL, Apple Pay of PayPal, bij Italian Style is het allemaal mogelijk. Liever betalen na ontvangst met Klarna of met een creditcard? Ook dat bieden wij als betaaloptie aan.