Direct 10% korting? Klik hier!

Bij jou thuis afgeleverd in 1-2 dagen

Modetips voor mannen | Italian Style

✓ Scherpe prijzen
✓ Sportieve collectie
✓ Kwaliteit
✓ Gratis verzending vanaf €60
✓ Snelle levering
✓  Uitstekende klantenservice

Italiaanse herenmode

Italiaanse kleding a Moda Italia koop je online bij Italian Style. Je vindt hier een uitgebreid assortiment met de mooiste Italiaanse herenmode, voor betaalbare prijzen. Onze Italiaanse kleding is afkomstig van gerenommeerde merken als Moda Italia, Wam Denim, Arya Boy, Roberto Romero, Rusty Neal, One Redox en Ombre. Daarnaast hebben we ook verschillende Italiaanse accessoires in ons assortiment.

Trendy Italiaanse merken

Laat je ook verrassen door onze andere trendy heren merken waaronder; Bravo Jeans, Geographical Norway, Canadian Peak, Anapurna, Rusty Neal, Ombre Fashion en Rivaldi. We wensen je veel online shop plezier. Ook kun je Italian Style volgen op Tiktok, Instagram en Facebook.

Modetips voor stoere mannen
De herfst staat voor de deur en de zomerkleding kan weer in de kledingkast. Het wordt weer kouder en natter en dan wil je natuurlijk daar ook gepaste kleding voor. Met de kleding tips van Italian Style kun je weer verzorgd en goed voor de dag komen. Dit najaar komen de zachte winter kleuren weer volop voorbij. Oranje met zacht paars of Grijs met zacht oranje. Kies meer voor de basic kleur deze herfst gecombineerd met felle details.

Winterkleding tip: Zwart is back; de zwarte kleding komt weer helemaal terug dit najaar en de basics kunnen dus absoluut niet meer gemist worden. Vorig jaar al zwart gekocht? Combineer het met een lichtere kleur dit jaar. Ons topmerk Wam Denim speelt handig in op deze back-up en u vind ze hier online bij Italian Style.

Was tip: Door het correct wassen van je Italiaanse kleding zul je merken dat deze langer en beter meegaat. Heb jij per ongeluk een vlekje in je stoere trui gekregen? probeer eens biotex! Dit geeft in veel gevallen resultaat.

Bescherm jezelf tegen kou: Wil jij liever die drukke pashokjes vermijden? bestel dan je Italiaanse winterjas online, dan kun je lekker op je gemak thuis je jas of jack passen. Winterkleding is vaak dik en kan erg benauwd zijn in een pashokje.

Je goede pasvorm: Bij het dragen van je Italiaanse mode is het belangrijk dat je kleding als gegoten zit. Italian Style heeft een ruim assortiment met getailleerd en slim fit kleding, dit valt perfect om je torso, als je een smalle pasvorm hebt. Kies anders voor de ongetailleerde versie.

Het allerbelangrijkste is en blijft natuurlijk de kleding waar jij je lekker in voelt. Zo zul je merken dat je dan beter in je vel zit en zelfverzekerd overkomt. Blijf dus altijd aan jezelf denken.

 

Veel succes met online shoppen.

Toch liever even langskomen om te passen? Dit is mogelijk in onze showroom in Urk.
Kijk voor openingstijden en adres op de webshop.

Met vriendelijke groeten

Team | Italian-Style.nl

Telefoon: 0527 240817
E-mail: info@italian-style.nl
Web: www.italian-style.nl

Italiaanse kleding kopen

We halen onze Italiaanse herenmode rechtstreeks van de fabrikant. Dit stelt ons in staat om zowel de kwaliteit als de betaalbaarheid te waarborgen. Mocht je vragen hebben over het plaatsen van een bestelling, het retourneren of ruilen van artikelen, dan staat onze klantenservice altijd voor je klaar. De kans is echter groot dat je het antwoord op je vraag al kunt vinden op onze pagina met veelgestelde vragen. Wat betreft de betaling: of je nu voorkeur geeft aan iDEAL, Apple Pay of PayPal, bij Italian Style is het allemaal mogelijk. Liever betalen na ontvangst met Klarna of met een creditcard? Ook dat bieden wij als betaaloptie aan.