Direct 10% korting? Klik hier!

Bij jou thuis afgeleverd in 1-2 dagen

Slim fit overhemden online kopen | Italian Style

✓ Scherpe prijzen
✓ Sportieve collectie
✓ Kwaliteit
✓ Gratis verzending vanaf €60
✓ Snelle levering
✓  Uitstekende klantenservice

Italiaanse herenmode

Italiaanse kleding a Moda Italia koop je online bij Italian Style. Je vindt hier een uitgebreid assortiment met de mooiste Italiaanse herenmode, voor betaalbare prijzen. Onze Italiaanse kleding is afkomstig van gerenommeerde merken als Moda Italia, Wam Denim, Arya Boy, Roberto Romero, Rusty Neal, One Redox en Ombre. Daarnaast hebben we ook verschillende Italiaanse accessoires in ons assortiment.

Trendy Italiaanse merken

Laat je ook verrassen door onze andere trendy heren merken waaronder; Bravo Jeans, Geographical Norway, Canadian Peak, Anapurna, Rusty Neal, Ombre Fashion en Rivaldi. We wensen je veel online shop plezier. Ook kun je Italian Style volgen op Tiktok, Instagram en Facebook.

Slim Fit overhemden koop je online bij Italian Style

Italian Style heeft een ruime collectie met slim fit overhemden en shirts voor heren. Iedere 2 weken nieuwe collecties met Italiaanse slim fit shirts. Een man heeft vaak aan 2 of 3 kostuums meer dan genoeg, maar van overhemden of shirts kan hij er wel tientallen hebben hangen. Dit varieert van mooie en luxe zakelijke slim fit overhemden tot casual overhemden. Een zakelijk overhemd voor heren is onmisbaar voor een man die charmant voor de dag wil komen. Het neemt comfort en passie met zich mee. Het spreekwoord zegt niet voor niets; kleren maken de man. Het aanbod van Italiaanse herenmode bij Italian Style met slim fit overhemden, is net zo divers als de mannen en jongens die ze dragen. De keuze aan designer topmerken is ruim te noemen. Wat denkt u van een stijlvol overhemd van Wam Denim of Casa Moda? Stuk voor stuk heren overhemden afgewerkt met de fijnste precisie.

Italiaanse herenmode

Maar ook knal kleuren zoals oranje, roze of een paars overhemd. Bij Italian Style vind je ze in de collecties met Italiaanse herenmode. Slim fit overhemden zijn slank gemaakt en hebben dus de ideale pasvorm. Je kunt ze onder een pak dragen, maar ook combineren met een casual jeans of broek. Dan creëer je de perfecte look. Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe collecties met slim fit overhemden? Volg ons via social media, of meld u aan voor de nieuwsbrief op onze webshop.

 

Italiaanse kleding kopen

We halen onze Italiaanse herenmode rechtstreeks van de fabrikant. Dit stelt ons in staat om zowel de kwaliteit als de betaalbaarheid te waarborgen. Mocht je vragen hebben over het plaatsen van een bestelling, het retourneren of ruilen van artikelen, dan staat onze klantenservice altijd voor je klaar. De kans is echter groot dat je het antwoord op je vraag al kunt vinden op onze pagina met veelgestelde vragen. Wat betreft de betaling: of je nu voorkeur geeft aan iDEAL, Apple Pay of PayPal, bij Italian Style is het allemaal mogelijk. Liever betalen na ontvangst met Klarna of met een creditcard? Ook dat bieden wij als betaaloptie aan.