Direct 10% korting? Klik hier!

Bij jou thuis afgeleverd in 1-2 dagen

Slim fit overhemden mannen

✓ Scherpe prijzen
✓ Sportieve collectie
✓ Kwaliteit
✓ Gratis verzending vanaf €60
✓ Snelle levering
✓  Uitstekende klantenservice

Italiaanse herenmode

Italiaanse kleding a Moda Italia koop je online bij Italian Style. Je vindt hier een uitgebreid assortiment met de mooiste Italiaanse herenmode, voor betaalbare prijzen. Onze Italiaanse kleding is afkomstig van gerenommeerde merken als Moda Italia, Wam Denim, Arya Boy, Roberto Romero, Rusty Neal, One Redox en Ombre. Daarnaast hebben we ook verschillende Italiaanse accessoires in ons assortiment.

Trendy Italiaanse merken

Laat je ook verrassen door onze andere trendy heren merken waaronder; Bravo Jeans, Geographical Norway, Canadian Peak, Anapurna, Rusty Neal, Ombre Fashion en Rivaldi. We wensen je veel online shop plezier. Ook kun je Italian Style volgen op Tiktok, Instagram en Facebook.

Slim fit overhemden voor mannen

Slim fit overhemden voor mannen bestel je online bij Italian-Style.nl. Bij ons vind je een ruime collectie slim fit overhemden met dubbele kraag of wil je liever basic? Je vind ze online in onze overhemden web shop onder meer de kleuren zwart, wit, roze, geel, blauw, navy, rood, bordeaux, grijs en oranje. Nu al vanaf € 29,99 in de webshop van Italian Style. Iedere 4 weken nieuwe collecties met mannen overhemden. Mooie kwaliteit en exclusieve overhemden van onder andere Geographical Norway, Wam denim, Gaznawi, Makrom London, Oscar Banks, Roberto Romero en Moda Italia. Onze specialiteit ligt voornamelijk op Italiaanse stijl overhemden, maar ook slim fit, regular fit en modern fit overhemden. Zo vind je bij Italian Style Urk bijvoorbeeld zwarte overhemden met rode kraag en rode manchet. Of zwarte overhemden met blauwe kraag en blauwe manchet. Maar ook witte overhemden met zwarte kraag en zwarte manchet. Kies je liever voor een felle kleur overhemd? Ga dan voor een fel geel overhemd met zwarte binnen kraag en zwarte manchet, of kies voor een fel roze en pink overhemd. Ga je voor een stijlvolle outfit? Kies dan voor de overhemden van Enrico Polo. Dit zijn exclusieve en stijlvolle heren overhemden met dubbele kraag. In de kraag zit een werkje of een patroon verwerkt. Dit zelfde patroon komt vaak ook weer terug in de manchet van het overhemd. Tevens zijn de overhemden gemaakt van de fijnste stoffen en vaak ook 100% katoen. Italian Style verkoopt het allemaal!

Italiaanse overhemden in de sale koop je online bij Italian Style.

Ben je op zoek naar een slim fit overhemd in de SALE? Bij Italian Style vind je online een groot aanbod met goedkope Italiaanse overhemden voor heren. Je vind de shirts al vanaf €14,99! scherpe prijzen dus. Vaak zijn het wel de laatste maatjes die nog beschikbaar zijn. dat is het nadeel van de sale. Maar het kan goed zijn, dat jij net die maat nodig bent. Even zoeken en rond surfen dus! Tevens krijg je je Italiaanse mannenmode snel en voordelig thuis geleverd. Bestel je voor meer dan €60,00? Dan krijg je je bestelling gratis thuis bezorgd. Tevens kun je kiezen uit een veilige en vertouwde betaal methode zoals Ideal, Paypal, Visa en Mastercard. Ook kun je bij Italian Style achteraf betalen via Billink. Wil je liever een keertje langskomen om je overhemd te passen? Maak dan even een afspraak voor een bezoekje aan onze showroom in Urk.

 

Italiaanse kleding kopen

We halen onze Italiaanse herenmode rechtstreeks van de fabrikant. Dit stelt ons in staat om zowel de kwaliteit als de betaalbaarheid te waarborgen. Mocht je vragen hebben over het plaatsen van een bestelling, het retourneren of ruilen van artikelen, dan staat onze klantenservice altijd voor je klaar. De kans is echter groot dat je het antwoord op je vraag al kunt vinden op onze pagina met veelgestelde vragen. Wat betreft de betaling: of je nu voorkeur geeft aan iDEAL, Apple Pay of PayPal, bij Italian Style is het allemaal mogelijk. Liever betalen na ontvangst met Klarna of met een creditcard? Ook dat bieden wij als betaaloptie aan.