t-shirt heren

T-shirt heren | Stoer en casual

Het heren t-shirt

Shirt met korte mouw? Welke kies jij? Basic, print of polo? V-hals of Ronde hals? Geloof het of niet, maar het zomerseizoen komt steeds dichterbij. Natuurlijk ben je dan op zoek naar een zomer t-shirt voor heren. Iets wat gewoon lekker zit. Of anders gezegd gewoon een goed draagcomfort heeft. Met warm weer kleed jij je het liefst niet al te warm aan. Juist daarom is een t shirt uitstekend. Eigenlijk is het herenshirt een kledingstuk die het hele jaar te dragen is. Dit is wat jij wilt weten over je t-shirt heren:

  • Onze t-shirts zijn vaak gemaakt van de combinatie katoen/elastan of katoen/polyester.
  • Het t-shirt zonder kraag is goed te dragen onder een tussenjas, vest of blazer.
  • Een T-shirt met print is ideaal voor als je eens iets anders wilt dan basic kleuren.
  • Effen T-shirt is altijd passend. Voor thuis als onderdeel van je loungewear.
  • Een polo is sportief en casual.
  • De Slim fit pasvorm is het grootste aanbod in heren t-shirts.

Natuurlijk heb jij net als ieder ander een eigen voorkeur voor het kiezen van het beste shirt.

t-shirt heren

Dit wist je nog niet over het t-shirt

Wist je dat een t-shirt vroeger altijd ergens onder gedragen werd? Eigenlijk dus als onderkleding. Dat is wel anders vandaag de dag. Bijna overal om je heen zie je dat het t-shirt nu ook gedragen wordt om gezien te worden. Gewoon zichtbaar als basiskleding. Maar ook als werkkleding en sportkleding. Kortom het t-shirt heren heeft de wereld veroverd in alle lagen van de samenleving.

Zoek en vind je herenshirt

Neem gerust eens een kijkje op onze social media als Instagram en Facebook voor stoere t-shirt heren. Houd je van neutrale kleuren en ga je liever voor wit en basic? Lees dan hier ons vorige blog over t-shirts. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste shirts in ons assortiment? Kijk dan regelmatig op de pagina New Arrivals.