★★★★★ Powered by Google

Direct 10% korting? Klik hier!

Bij jou thuis afgeleverd in 1-2 dagen

Verschil tussen joggingbroek en trainingsbroek

✓ Scherpe prijzen
✓ Sportieve collectie
✓ Kwaliteit
✓ Gratis verzending vanaf €60
✓ Snelle levering
✓  Uitstekende klantenservice

Italiaanse herenmode

Italiaanse kleding a Moda Italia koop je online bij Italian Style. Je vindt hier een uitgebreid assortiment met de mooiste Italiaanse herenmode, voor betaalbare prijzen. Onze Italiaanse kleding is afkomstig van gerenommeerde merken als Moda Italia, Wam Denim, Arya Boy, Roberto Romero, Rusty Neal, One Redox en Ombre. Daarnaast hebben we ook verschillende Italiaanse accessoires in ons assortiment.

Trendy Italiaanse merken

Laat je ook verrassen door onze andere trendy heren merken waaronder; Bravo Jeans, Geographical Norway, Canadian Peak, Anapurna, Rusty Neal, Ombre Fashion en Rivaldi. We wensen je veel online shop plezier. Ook kun je Italian Style volgen op Tiktok, Instagram en Facebook.

Op zoek naar een comfortabele joggingbroek heren? Bij Italian Style vind je een groot online assortiment met stoere joggingbroeken. Wil je het voor het sporten of juist gewoon in je vrije tijd gebruiken, dan biedt een joggingbroek uitkomst. Het dragen van een jogging short of een jogging pants geeft meer bewegingsvrijheid. Wist je dat het een sportieve en tegelijkertijd een comfortabele look uitstraalt? Jaarrond vind je ze in het assortiment. De heren broeken van Italian Style zijn gemaakt van zachte stoffen, Zoals katoen en polyester. Tevens zit er vaak elastan en stretch in verwerkt. Ook hebben de joggingbroeken voor heren een mooie kwaliteit en geven ze een perfect draagcomfort. Het zijn broeken met een comfortabele pasvorm. Ze vallen dus aansluitend om het lijf.

Welke schoenen onder een joggingbroek?

Vaak wordt een joggingbroek gedragen met sneakers. Maar ook wat formelere schoenen zoals instappers kun je prima combineren met een joggingbroek.
Probeer ze eens uit en maak zelf een keuze over deze nette joggingbroeken. Daarnaast raden wij aan de joggingbroek niet heter te wassen dan 30 graden. Ga je liever voor wat luchtiger? Probeer dan eens een korte joggingbroek. Een korte joggingbroek wordt ook wel een jogging short genoemd.

Wat is een goede joggingbroek

Ja wat is nu een goede joggingbroek? Daar verschillen de meningen nogal eens over. De ene is niet weg te denken van de top merken zoals Nike en Adidas. Een ander heeft liever toch een wat luchtigere pants van een onbekender merk. Wat dus een goede joggingbroek is, kan ieder voor hemzelf invullen. Bij de ene kan een broek anders vallen als bij een ander.

Verschil tussen een joggingbroek en een trainingsbroek

Trainingsbroeken zijn vaak wat langer, met een wijdere pijp en geen elastiek rond de enkels. Vaak zijn ze gemaakt van licht materiaal, minder warm dan een joggingbroek. Ook hebben ze vaak een drukknoop aan de zijkant, zodat je ze makkelijk aan en uit kunt trekken

Bij Italian Style vind je een mooie en stoere collectie met joggingbroeken voor heren. Je vind hier onder andere de merken Indigo Denim, One Redox en Ombre. Dit zijn mooie betaalbare merken met een stoere collectie heren sweatpants. De pants zijn ideaal voor thuis en casual gebruik. Met een joggingbroek heren pak heb je 2 vliegen in 1 klap. Sommige mensen sporten ook met de jogging shorts. Dit is natuurlijk mogelijk. Omdat ze vrij flexibel zijn. En Bij Italian Style koop je ze online tegen hele scherpe prijzen.

Kan je sporten in een joggingbroek?

Ja natuurlijk! Nergens voor nodig om dure merkkleding aan te doen, daar sport je echt niet beter door. En in de sportschool letten de meesten voornamelijk op hun eigen prestaties, dus het maakt ze niet zoveel uit hoe jij er bij loopt. Een T-shirt en een joggingbroek is prima.

Wanneer je een joggingbroek online hebt gekocht bij Italian Style, zul je ontdekken welke mooie pasvorm deze pants hebben. Je vind de joggingbroek heren hier met een rits. Dat is wel zo makkelijk als je iets in je zakken hebt. Tevens zijn de joggingbroeken voorzien van een koord sluiting. Deze broeken zijn voorzien van elastan en sluiten om de been heen. Je kunt ook op de hoogte blijven van nieuwe collecties door de Facebook pagina van Italian Style een duimpje te geven.

Klik hieronder op de foto om het gehele assortiment met heren joggingbroeken te bekijken:

Joggingbroek heren

Italiaanse kleding kopen

We halen onze Italiaanse herenmode rechtstreeks van de fabrikant. Dit stelt ons in staat om zowel de kwaliteit als de betaalbaarheid te waarborgen. Mocht je vragen hebben over het plaatsen van een bestelling, het retourneren of ruilen van artikelen, dan staat onze klantenservice altijd voor je klaar. De kans is echter groot dat je het antwoord op je vraag al kunt vinden op onze pagina met veelgestelde vragen. Wat betreft de betaling: of je nu voorkeur geeft aan iDEAL, Apple Pay of PayPal, bij Italian Style is het allemaal mogelijk. Liever betalen na ontvangst met Klarna of met een creditcard? Ook dat bieden wij als betaaloptie aan.