Direct 10% korting? Klik hier!

Bij jou thuis afgeleverd in 1-2 dagen

Wanneer een overhemd met korte mouwen dragen?

✓ Scherpe prijzen
✓ Sportieve collectie
✓ Kwaliteit
✓ Gratis verzending vanaf €60
✓ Snelle levering
✓  Uitstekende klantenservice

Italiaanse herenmode

Italiaanse kleding a Moda Italia koop je online bij Italian Style. Je vindt hier een uitgebreid assortiment met de mooiste Italiaanse herenmode, voor betaalbare prijzen. Onze Italiaanse kleding is afkomstig van gerenommeerde merken als Moda Italia, Wam Denim, Arya Boy, Roberto Romero, Rusty Neal, One Redox en Ombre. Daarnaast hebben we ook verschillende Italiaanse accessoires in ons assortiment.

Trendy Italiaanse merken

Laat je ook verrassen door onze andere trendy heren merken waaronder; Bravo Jeans, Geographical Norway, Canadian Peak, Anapurna, Rusty Neal, Ombre Fashion en Rivaldi. We wensen je veel online shop plezier. Ook kun je Italian Style volgen op Tiktok, Instagram en Facebook.

Een overhemd korte mouw draag je in de zomer of in de lente als je er casual, maar toch netjes wilt uitzien. Dit overhemd is dus perfect als het warm is. Hij staat goed op een bermuda of een short jeans en je draagt hem vrijwel altijd zonder jasje. Het overhemd met korte mouwen bestaat inmiddels al geruime tijd en is een mooie aanvulling op je outfit.

Welke gelegenheden draag je een overhemd korte mouw?

De blouse met korte mouwen staat goed in de zomer tijdens een bruiloft of wanneer je een avondje uit gaat. Een korte mouw overhemd geeft een gekledere look dan een T-shirt of poloshirt. Daarom kun je hem ook prima op kantoor of op zakelijke gelegenheden dragen. Ook tijdens je vakantie komt een overhemd korte mouwen goed over. Je kan kiezen voor een effen overhemd of je gaat voor een leuke tropische print.

Wat is een effen overhemd?

Het effen overhemd is een neutraal overhemd zonder prints of kleuren erin. De blouse bestaat dus uit 1 kleur. Dit wordt ook wel een basic overhemd genoemd. De overhemden zijn van dezelfde kwaliteit als een overhemd met print. Alleen bestaat je hemd dan uit 1 effen kleur. Je vind deze shirts in effen kleuren zoals zwart, wit, navy en blauw. Ook de wat frissere zomerse kleuren zoals roze, geel en koraal kun je terugvinden in effen overhemden.

Overhemd korte mouw met mooi gesneden pasvorm

Of je nou voor een overhemd met korte of lange mouwen gaat, zorg dat hij goed om je lichaam valt. Je moet hier wel de pasvorm voor hebben natuurlijk. Een slanker gesneden exemplaar zoals een getailleerd Italiaans overhemd oogt dan wel altijd netter dan een wijd model. De mouwen mogen redelijk strak rond de bovenarmen zitten, maar zorg dat ze niet zo strak zijn dat de uiteinden in je bovenarm snijden. Dit zit niet comfortabel en oogt niet netjes. Hou je dus van strak? Ga dan voor een Moda Italia overhemd.

Overhemd met tropische en Hawaii print

Hou je van leuke zomerse prints op je overhemd met korte mouw? Combineer dan een tropisch korte mouw overhemd met denim. De korte mouwen maken dit kledingstuk perfect voor warme dagen. Daarnaast combineert een jeans korte broek heel makkelijk, dus stel de outfit samen waar jij je goed in voelt. Combineer je Hawaii overhemd met een paar fijne sneakers en je outfit is compleet. In onze webwinkel Italian-Style.nl vind je een betaalbare collectie met korte mouw overhemden voorzien van tropische en aloha prints. Je kunt Italian Style ook volgen op Facebook, twitter of Instagram.

Italiaanse kleding kopen

We halen onze Italiaanse herenmode rechtstreeks van de fabrikant. Dit stelt ons in staat om zowel de kwaliteit als de betaalbaarheid te waarborgen. Mocht je vragen hebben over het plaatsen van een bestelling, het retourneren of ruilen van artikelen, dan staat onze klantenservice altijd voor je klaar. De kans is echter groot dat je het antwoord op je vraag al kunt vinden op onze pagina met veelgestelde vragen. Wat betreft de betaling: of je nu voorkeur geeft aan iDEAL, Apple Pay of PayPal, bij Italian Style is het allemaal mogelijk. Liever betalen na ontvangst met Klarna of met een creditcard? Ook dat bieden wij als betaaloptie aan.