Direct 10% korting? Klik hier!

Bij jou thuis afgeleverd in 1-2 dagen

Stoere winterjassen voor heren

✓ Scherpe prijzen
✓ Sportieve collectie
✓ Kwaliteit
✓ Gratis verzending vanaf €60
✓ Snelle levering
✓  Uitstekende klantenservice

Italiaanse herenmode

Italiaanse kleding a Moda Italia koop je online bij Italian Style. Je vindt hier een uitgebreid assortiment met de mooiste Italiaanse herenmode, voor betaalbare prijzen. Onze Italiaanse kleding is afkomstig van gerenommeerde merken als Moda Italia, Wam Denim, Arya Boy, Roberto Romero, Rusty Neal, One Redox en Ombre. Daarnaast hebben we ook verschillende Italiaanse accessoires in ons assortiment.

Trendy Italiaanse merken

Laat je ook verrassen door onze andere trendy heren merken waaronder; Bravo Jeans, Geographical Norway, Canadian Peak, Anapurna, Rusty Neal, Ombre Fashion en Rivaldi. We wensen je veel online shop plezier. Ook kun je Italian Style volgen op Tiktok, Instagram en Facebook.

Winterjassen voor heren shop je online bij Italian Style

De nieuwe collectie met winterjassen voor heren zijn weer online gekomen. Prachtig dikke warme Italiaanse heren jassen in mooie basis kleuren zoals zwart, navy, grijs en kaki groen. Straks in de winter en bij koud guur weer, kun je deze jassen perfect gebruiken om over een sweater of trui aan te trekken. De maatvoeringen van de jassen lopen bij ons ongeveer vanaf maat s tot en met 3xl. De winterjassen met bont kraag voor mannen vind je online bij Italian Style al vanaf €39,99. Dat zijn gunstige prijzen toch? Bijna alles is tegenwoordig wel van imitatie bont gemaakt trouwens. Wil je liever een kwalitatief uitstekende winterjas? Kies dan voor het merk Stone Goose of Canadian Peak. Deze Style Italy merken weten zich te onderscheiden wat betreft comfort en kwaliteit van een parka of jas.

Ieder jaar zijn er weer trends die terugkomen op het gebied van winterjassen en ieder jaar zien we toch ook weer wat nieuwe trends opkomen. Dat was de vorige jaren zo en dat zal de volgende jaren weer zo zijn. Vorig jaar was de parka jas erg populair en de populariteit van parka jassen is blijven groeien. Het is een trendy jas geworden die meerdere winters mee kan en daarom zitten ze ook weer in het assortiment van Italian Stijl kleding voor 2020. De kleuren voor dit seizoen zijn onder andere navy, zwart, grijs en kaki. Bij Italian Style vind je gegarandeerd een leuke heren winterjas naar jouw smaak.

 

Maak een keuze uit een ruim assortiment winterjassen

Wat is nou een goede winterjas voor heren? Dat is natuurlijk voor iedereen verschillend. De één wil een lange jas, de ander weer een kort model. Er zijn verschillende designs, maten en kleuren bij Italian Style. Maar hoe vindt je nu de geschikte jas die het beste past bij jouw lichaam en uitstraling? Dat blijft lastig, maar de informatie en beschrijving van het artikel helpen je verder. Dan kun je in onze winterjassen shop nog een keuze maken of je liever een parka, tussenjas, gewatteerde jas, warme jas of lange winterjas voor mannen wilt. Als je iets kleiner gebouwd bent, kun je beter voor een korter model kiezen. Die geeft een meer sportieve uitstraling. Ook de kleur is essentieel voor jouw uitstraling. Met een andere kleur straal je een hele andere look uit. Wil je meer advies over een jas? Stuur dan een mailtje naar de klantenservice van Italian Style.

 

Stoer en stijlvol assortiment online kleding voor heren

Ons online assortiment met kleding voor heren is ruim, sportief, stijlvol en toch stoer te noemen. Ook zijn wij te vinden op Facebook Italian Style en vind je daar je winterjas heren.  Iedere 4 tot 6 weken vind je nieuwe collecties met Italiaanse winterjassen, vesten, sweaters, shirts lange mouw, jeans, joggingpakken en truien in de mannen webwinkel. Onze top merken zijn onder andere: Stone Goose, Canadian Peak, Geographical Norway, Biaggio jeans, Rivaldi, Gaznawi, Mezaguz, Carisma en Rusty Neal. Maar ook Ombre, Roberto Romero stijl kleding en Fashion Italia vind je bij Italian Style. Alle Italiaanse herenmode die u online shopt kan bij Italian Style altijd retour gestuurd worden binnen 14 dagen na aankoop. Wil je direct 5% korting ontvangen? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief op de homepagina. Je ontvangt dan direct een kortingscode in je e-mail. En voor 16:00 uur besteld en verwerkt bij Italian Style is vaak de volgende dag in huis bezorgd.

Italiaanse kleding kopen

We halen onze Italiaanse herenmode rechtstreeks van de fabrikant. Dit stelt ons in staat om zowel de kwaliteit als de betaalbaarheid te waarborgen. Mocht je vragen hebben over het plaatsen van een bestelling, het retourneren of ruilen van artikelen, dan staat onze klantenservice altijd voor je klaar. De kans is echter groot dat je het antwoord op je vraag al kunt vinden op onze pagina met veelgestelde vragen. Wat betreft de betaling: of je nu voorkeur geeft aan iDEAL, Apple Pay of PayPal, bij Italian Style is het allemaal mogelijk. Liever betalen na ontvangst met Klarna of met een creditcard? Ook dat bieden wij als betaaloptie aan.