Overhemden korte mouw

Filter

Overhemd korte mouw heren koop je online bij Italian Style

Overhemd korte mouw heren koop je bij Italian Style. Je vind hier een mooi online assortiment overhemden voor mannen. Zo hebben we overhemden in de basis kleuren wit, zwart en grijs. Maar ook wat zomerse kleuren zoals roze en geel. Een aantal jaren geleden werden de eerste Italiaanse overhemden korte mouw gefabriceerd. Deze werden voorzien van 2 knopen. Ook was de heren blouse korte mouw toen veelal effen gekleurd. Later veranderde dit naar meerdere kleuren. De mouw van de Italiaanse overhemden werd later voorzien van motieven. Niet alleen in de herenmode werden overhemden gemaakt. Ook in de damesmode werden overhemden gefabriceerd. Bij Italian Style vind je een luxe collectie basic overhemden met korte mouw.

Slim fit overhemden voor heren a Moda Italia

In principe heeft elke groot kledingmerk wel een overhemd korte mouw op de markt gebracht. Of brengt deze nog steeds in de collecties. Alleen het merk Rusty Neal is hier nog steeds de trendsetter in. Ze hebben een uitgebreide collectie blouses met korte mouw. Tevens vind je ook slim fit overhemden in het assortiment. Dat zijn Moda Italia blouses met een smalle pasvorm. Daarnaast bieden ze ook Italiaanse overhemden voor heren aan. In de hedendaagse Italiaanse herenmode zie je eigenlijk alleen nog 1 tot maximaal 4 Koops’ overhemden. Daarom heeft vrijwel elke man in zijn kledingkast wel een Italiaans overhemd hangen.

Top merken heren blouses

Online is er een groot aanbod met overhemden. Je vind ze onder andere van de merken Tommy Hilfiger en Stone Island. Mooie merken natuurlijk. Echter blijven ze wel in de prijs vaak hoog. Italian Style bied een mooi betaalbaar en goedkoop alternatief met blouses korte mouw voor heren. Je vind ze hier van de merken Moda Italia, Rusty Neal, Marco cassette en Ombre.