4.4 (999+)

Meer dan 10.000 tevreden klanten

Vandaag besteld = morgen in huis

Dé grootste retailer voor Italiaanse mode


Retourneren of ruilen gaat makkelijk en snel bij Italian Style

Ruilen:

Ik wil een product ruilen: (Stuur factuur mee en omcirkel het om te ruilen artikel!)

U kunt een product ruilen voor een andere maat of voor een ander product. De snelste manier is dat u de nieuwe maat op de meegeleverde factuur zet die u wenst. De oude maat kunt u dan netjes verpakt retour zenden.
Bij ruiling geldt: Het product weer inpakken indien redelijkerwijs in de originele verpakking voorzien van de factuur of een kopie daarvan. Op de factuur omcirkelen wat u ruilen wilt. Deze factuur krijgt u via de e-mail, en bij uw bestelling. Uw bestelformulier is tevens uw factuur.
Bij het retour zenden of ruilen naar Italian Style zijn de verzendkosten ten allen tijde voor rekening van de koper!

Het pakket kunt u opsturen naar:

Italian-Style.nl (retouren)
Griend 2H
8321mn Urk

Uw factuur is uw garantiebewijs. Zonder de factuur of een kopie hiervan kan er geen ruiling plaatsvinden.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg
is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te
stellen. De kleding mag niet gebruikt of gewassen zijn! Uiteraard mag u wel thuis passen.

Retourneren:

Ik wil een product retourneren: (stuur factuur mee!)

Mocht u niet tevreden zijn met uw aankoop, dan heeft u het recht de producten binnen 14 dagen na aflevering netjes verpakt aan Italian Style te retourneren.
Retourzendingen worden slechts geaccepteerd indien de producten in de originele verpakking, ongebruikt en voorzien van kaartjes worden geretourneerd. Bij retournering geldt: Het product weer inpakken indien redelijkerwijs in de originele verpakking voorzien van de factuur of een kopie daarvan.
U mag het product uiteraard wel uit de verpakking halen om het te bekijken en/of te passen.
Uw factuur is uw garantiebewijs. Deze factuur krijgt u via de e-mail en/of bij uw bestelling.
Op de factuur omcirkelen wat u retour stuurt.
Zonder de factuur of een kopie hiervan kan er geen creditering plaatsvinden.
Het bedrag wordt terug geboekt op het rekeningnummer waar ook mee besteld is!

Bij het retour zenden naar Italian Style zijn de verzendkosten ten allen tijde voor rekening van de koper!

Het pakket kunt u opsturen naar:

Italian-Style.nl (retouren)
Griend 2H
8321mn Urk

Wij crediteren het aankoopbedrag en de eventuele leveringskosten van de producten exclusief de verwerking en verpakking kosten.
Bij Klarna achteraf betalen dienen deze kosten ook ten allen tijd te worden voldaan. Meer informatie vind u ook in de algemene voorwaarden.
U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg
is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te
stellen. De kleding mag niet ruiken naar parfum e.d. en moeten in dezelfde conditie verkeren en mogen niet gebruikt of gewassen zijn. Uiteraard mag u wel thuis passen.
De producten moeten voor ons direct weer verkoopbaar zijn.

Crediteringstermijn?

Het bedrag wordt terug geboekt op het rekeningnummer waar ook mee besteld is! De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, exclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Orders boven de €300 wie in zijn geheel retour komen worden €6,30 verwerkingskosten voor gerekend. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Back to Top
Product toegevoegd aan winkelwagen