Direct 10% korting? Klik hier!

Bij jou thuis afgeleverd in 1-2 dagen

Smart casual heren dresscode

✓ Scherpe prijzen
✓ Sportieve collectie
✓ Kwaliteit
✓ Gratis verzending vanaf €60
✓ Snelle levering
✓  Uitstekende klantenservice

Italiaanse herenmode

Italiaanse kleding a Moda Italia koop je online bij Italian Style. Je vindt hier een uitgebreid assortiment met de mooiste Italiaanse herenmode, voor betaalbare prijzen. Onze Italiaanse kleding is afkomstig van gerenommeerde merken als Moda Italia, Wam Denim, Arya Boy, Roberto Romero, Rusty Neal, One Redox en Ombre. Daarnaast hebben we ook verschillende Italiaanse accessoires in ons assortiment.

Trendy Italiaanse merken

Laat je ook verrassen door onze andere trendy heren merken waaronder; Bravo Jeans, Geographical Norway, Canadian Peak, Anapurna, Rusty Neal, Ombre Fashion en Rivaldi. We wensen je veel online shop plezier. Ook kun je Italian Style volgen op Tiktok, Instagram en Facebook.

smart casual heren

Wat is smart casual?

Smart casual is een manier waarop je je kan kleden. Maar hoe herken je smart casual nou? Het is alledaagse kleding met net dat extra detail zodat je een wat nette uitstraling creëert. Denk hier bijvoorbeeld aan een jasje of colbert die wat meer gedetailleerd is. Eigenlijk is de smart casual  heren dresscode simpel: Het is een nette en casual outfit. Er zijn voornamelijk drie kledingstukken die vrijwel altijd kunnen voor een smart casual uitstraling. Een basis overhemd, met een nette pantalon of een poloshirt.

Business casual heren

Mocht je denken, maar wat is dan Business casual? Business casual is een variant tussen smart casual en casual vrijetijdskleding. Kenmerkend aan business casual is dat er meer ruimte is voor kleur in je pak en daarnaast wel een professionele uitstraling heeft. Er zit dus niet heel veel verschil tussen smart of business casual, omdat dit voor een groot deel ook bepaald wordt door jouw eigen persoonlijke voorkeur.

Smart casual kleding voor mannen

Goede smart casual kleding die past bij een dresscode zijn herkenbaar door een outfit te kiezen bestaand uit een effen basic overhemd, een nette chino of een poloshirt. Een chino is een soort kruising tussen een jeans en een pantalon. Dit soort heren broeken zijn bij Italian Style verkrijgbaar in rustige, mooie kleuren waardoor ze goed te combineren zijn en door de basic kleuren voldoe je al snel aan de smart casual dresscode. Combineer een chino met een mooi Italiaans hemd of een polo en doe er een slim fit blazer overheen voor een perfecte uitstraling. Een andere optie is een net basic overhemd te combineren met een sweater en een chino. Dat is vooral op wat koudere dagen een mooie optie.  

Casual accessoires

Om je smart casual heren outfit af te maken kun je leuke accessoires gebruiken, zoals een ketting, armbandje of een horloge. Eventuele bretels zijn op dit moment ook weer in trek. Schoenen die zeer geschikt zijn voor een smart casual dresscode zijn loafers of nette schoenen.

Liever geen jeans bij smart casual

Doe geen jeans aan met opvallende wassingen of scheuren. Een jeans is alleen goed als het een nette en strakke jeans is die bij je outfit past. Een kostuum is te formeel, dus ook die kan je beter later hangen. Gebruik ook geen sneakers, deze zijn te sportief. Meteen een smart casual outfit scoren? Bij Italian Style kan jij je gehele nieuwe smart casual heren look kopen! Neem eens een kijkje bij een van onze top merken Geographical Norway, Moda Italia, Canadian peak, Rusty Neal, Ombre Style Italy voor een nette chino of een mooi overhemd!

Smart casual outfit heren

Bij een smart casual heren outfit kun je ook prima een crewneck toepassen. Doe je crewneck shirt onder je overhemd. En combineer met een bijpassende kleur chino. Bij Italiaanse stijl outfits geld; kwaliteit en sfeervolle mode voor mannen. Let wel: Zonder een colbert is je smart casual outfit niet compleet. Twijfel je toch over je outfit. En of iets geschikt is of niet? Kijk dan eens op het Instagram van Italian Style. Je vind hier meerdere outfits in de casual stijl voor heren. Natuurlijk geeft de klantenservice van Italian Style je ook graag een passend advies. Neem daarvoor even contact op met de klantenservice. Wil je nu direct smart casual herenkleding shoppen? kijk dan op onze herenmode pagina.

 

Italiaanse kleding kopen

We halen onze Italiaanse herenmode rechtstreeks van de fabrikant. Dit stelt ons in staat om zowel de kwaliteit als de betaalbaarheid te waarborgen. Mocht je vragen hebben over het plaatsen van een bestelling, het retourneren of ruilen van artikelen, dan staat onze klantenservice altijd voor je klaar. De kans is echter groot dat je het antwoord op je vraag al kunt vinden op onze pagina met veelgestelde vragen. Wat betreft de betaling: of je nu voorkeur geeft aan iDEAL, Apple Pay of PayPal, bij Italian Style is het allemaal mogelijk. Liever betalen na ontvangst met Klarna of met een creditcard? Ook dat bieden wij als betaaloptie aan.