Direct 10% korting? Klik hier!

Bij jou thuis afgeleverd in 1-2 dagen

Heren overhemden met strakke smalle pasvorm

✓ Scherpe prijzen
✓ Sportieve collectie
✓ Kwaliteit
✓ Gratis verzending vanaf €60
✓ Snelle levering
✓  Uitstekende klantenservice

Italiaanse herenmode

Italiaanse kleding a Moda Italia koop je online bij Italian Style. Je vindt hier een uitgebreid assortiment met de mooiste Italiaanse herenmode, voor betaalbare prijzen. Onze Italiaanse kleding is afkomstig van gerenommeerde merken als Moda Italia, Wam Denim, Arya Boy, Roberto Romero, Rusty Neal, One Redox en Ombre. Daarnaast hebben we ook verschillende Italiaanse accessoires in ons assortiment.

Trendy Italiaanse merken

Laat je ook verrassen door onze andere trendy heren merken waaronder; Bravo Jeans, Geographical Norway, Canadian Peak, Anapurna, Rusty Neal, Ombre Fashion en Rivaldi. We wensen je veel online shop plezier. Ook kun je Italian Style volgen op Tiktok, Instagram en Facebook.

Heren overhemden met smalle pasvorm online kopen | Italian Style

Op zoek naar heren overhemden met een strakke smalle pasvorm? Dan zit je hier bij Italian Style aan het juiste adres. Wij verkopen online exclusieve merken met elegante en stoere Italiaanse en effen overhemden met een smalle getailleerde pasvorm . De slim fit overhemden van deze Italiaanse stijl onderscheiden zich door een hoogwaardige afwerking, smalle en strakke pasvorm en mooie fijne afgewerkte katoenen stoffen. Je vind hier een ruime collectie met effen heren overhemden in diverse kleuren. Natuurlijk de basis kleuren zoals zwart, blauw, grijs en wit. Maar ook voor andere fellere kleuren overhemden zit je hier goed! Wij verkopen ook rode, roze, gele, paarse overhemden en nog veel meer felle en zachte kleuren heren blouses. De combinatie van kwalitatief uitstekend Italiaanse shirts en een uitstekende scherpe prijs is de reden dat jij voor Italian Style kiest. Meer informatie over onze heren overhemden met een smalle en strakke pasvorm is te vinden in de categorie van de Italiaanse overhemden en bij de link van de maat tabellen. Je krijgt deze prachtige getailleerde overhemden voor mannen natuurlijk snel en voordelig thuis geleverd. Bestel je voor meer dan €60? Dan heb je een gratis verzending op al je artikelen.

kerst overhemden voor mannen

Ook erg leuk in onze collecties zijn de zogenoemde kerst overhemden voor mannen. Je wilt met kerst toch graag iets in de kleur rood aantrekken natuurlijk. Bij Italian Style vind je in de online collecties een ruime keuze met overhemden onder andere in de kleur normaal of fel rood, bordeaux effen of bordeaux met een zwarte kraag, maar ook leuke kerst overhemden met een design of detail erin, wat jouw outfit net even een andere look geeft. Tevens hebben we deze overhemden natuurlijk ook met een smalle strakke getailleerde pasvorm. En de prijs is ook scherp te noemen, want je vind deze blouses al vanaf €29,99! Lekker goedkoop dus.

 

Italiaanse kleding kopen

We halen onze Italiaanse herenmode rechtstreeks van de fabrikant. Dit stelt ons in staat om zowel de kwaliteit als de betaalbaarheid te waarborgen. Mocht je vragen hebben over het plaatsen van een bestelling, het retourneren of ruilen van artikelen, dan staat onze klantenservice altijd voor je klaar. De kans is echter groot dat je het antwoord op je vraag al kunt vinden op onze pagina met veelgestelde vragen. Wat betreft de betaling: of je nu voorkeur geeft aan iDEAL, Apple Pay of PayPal, bij Italian Style is het allemaal mogelijk. Liever betalen na ontvangst met Klarna of met een creditcard? Ook dat bieden wij als betaaloptie aan.