Wat is Paragoose?

Paragoose is een merk dat zich onderscheid in kwalitatief uitstekende jassen voor heren. Maar ook voor dames en kinderen. Het logo is voorzien van een esdoornblad. De Paragoose jas is de jas om naar buiten te gaan. De jas is zeer geschikt als winterjas. Want deze jassen hebben een fijne dikke voering. Ze zijn voorzien van een vaste capuchon. Ook hebben ze vaak een afneembare imitatie bond. Dit maakt de jas ideaal om ook buiten het winterseizoen te dragen. Je kunt hem dus langere tijd dragen per jaar. De jassen zijn vrijwel altijd voorzien van binnenzakken. Aan de buitenzijde is de Paragoose jas voorzien van diepe zakken. Tevens hebben ze een rits en een knoopsluiting. Trotseer de wind en regen met deze heerlijke jassen. Voor een langere levensduur kun je gebruik maken van de stomerij.

Paragoose Jassen voor heren

Met een Paragoose jas blijf je lekker warm tijdens een frisse wandeling. Of wanneer het koud is buiten. De jassen hebben vaak een lang model. Je kan hem vrijwel helemaal tot aan de kin dicht ritsen. Je vind ze onder andere in de types: Curling en Jony. Maar ook de namen Mario en Alon. De jassen zijn er onder meer in de kleuren zwart en navy. tevens vind je ze ook in de kleuren camel en rood. De jassen in het assortiment bij Italian Style zijn gemaakt van 100% hoogwaardig polyester.

Verschil Paragoose vs Canada Goose

De populariteit van het merk Paragoose is flink toegenomen. Dat merk je. want je komt de jassen steeds vaker tegen op straat. Een Paragoose jas is natuurlijk geen Canada Goose jas. Paragoose en Canada Goose hebben verder niets met elkaar te maken. Het zijn 2 verschillende merken. Een Canada Goose jas is kwalitatief zeer hoogwaardig. Maar je betaalt ook voor de naam en het merk. Zoals bij alle grote merken. Tevens is de Paragoose jas ook geen nep Canada Goose jas. Paragoose is een merk op zichzelf. Alhoewel ze allebei het esdoornblad in het embleem hebben zitten. Met een Paragoose jas krijg je voor een gepaste prijs absoluut een jas met een mooie hoogwaardige kwaliteit.

Ontdek de collectie van Italian Style

In het jassen assortiment van Italian Style vind je een mooie collectie met heren jassen van het merk Paragoose. Je kunt ze hier online bestellen. Maar je kunt ook natuurlijk even een afspraak maken in het magazijn. Beoordeel zelf de uitstekende kwaliteit van deze heren jassen. Kun je wachten tot na het winterseizoen? Dan vind je deze jassen vaak met leuke korting. Dit kan wel oplopen tot 35% korting op de Paragoose jas.

Paragoose-jas