Direct 10% korting? Klik hier!

Bij jou thuis afgeleverd in 1-2 dagen

Stijlvol en Warm de Winter Door!

✓ Scherpe prijzen
✓ Sportieve collectie
✓ Kwaliteit
✓ Gratis verzending vanaf €60
✓ Snelle levering
✓  Uitstekende klantenservice

Italiaanse herenmode

Italiaanse kleding a Moda Italia koop je online bij Italian Style. Je vindt hier een uitgebreid assortiment met de mooiste Italiaanse herenmode, voor betaalbare prijzen. Onze Italiaanse kleding is afkomstig van gerenommeerde merken als Moda Italia, Wam Denim, Arya Boy, Roberto Romero, Rusty Neal, One Redox en Ombre. Daarnaast hebben we ook verschillende Italiaanse accessoires in ons assortiment.

Trendy Italiaanse merken

Laat je ook verrassen door onze andere trendy heren merken waaronder; Bravo Jeans, Geographical Norway, Canadian Peak, Anapurna, Rusty Neal, Ombre Fashion en Rivaldi. We wensen je veel online shop plezier. Ook kun je Italian Style volgen op Tiktok, Instagram en Facebook.

Wintertruien bij Italian Style: Stijlvol en Warm de Winter Door

De winter komt eraan, en dat betekent dat het tijd is om je kledingkast te vullen met warme, stijlvolle truien. Bij Italian Style hebben we een geweldige collectie die je helpt om zowel comfortabel als modieus de koude maanden door te komen. Van trendy hoodies tot verfijnde coltruien, we hebben voor iedere man een geschikte wintertrui. Hieronder bespreken we de verschillende soorten truien en de merken die we aanbieden.

Rusty Neal Wintertruien: Stoer en Comfortabel
Voor de man die van een stoere uitstraling houdt, zijn de wintertruien van Rusty Neal een perfecte keuze. Deze truien combineren robuuste designs met een perfecte slim-fit pasvorm. Of je nu kiest voor een effen kleur of een opvallend patroon, de truien van Rusty Neal houden je warm zonder in te leveren op stijl. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, wat zorgt voor zowel comfort als duurzaamheid. Deze truien passen perfect bij een casual outfit en zijn gemakkelijk te combineren met een jeans of chino.

Ombre Sweaters: Tijdloze Elegantie
Als je op zoek bent naar een tijdloze sweater die bij elke gelegenheid past, dan zijn de Ombre sweaters iets voor jou. Ombre staat bekend om zijn strakke designs en klassieke kleurenpalet, wat resulteert in sweaters die altijd stijlvol ogen. Deze sweaters zijn ideaal voor zowel werk als vrije tijd, en bieden een subtiele, verfijnde look zonder te overheersen. Dankzij de goede kwaliteit van de stoffen blijven deze sweaters lang mooi, ook na vele wasbeurten.

  • 35,95
    Meer opties
  • 35,95
    Meer opties
  • 35,95
    Meer opties
  • 35,95
    Meer opties

Warme Hoodies: Canadian Peak en Ballin est. 2013
Voor de dagen dat je een meer casual en comfortabele look wilt, zijn onze hoodies van Canadian Peak en Ballin est. 2013 een absolute must. Deze hoodies zijn perfect voor de koudere maanden, waarbij warmte en comfort centraal staan. Canadian Peak hoodies hebben vaak een sportieve uitstraling en zijn ideaal voor buitenactiviteiten of een relaxte dag thuis. Ballin est. 2013, daarentegen, biedt hoodies met een urban en streetstyle vibe, perfect voor de modebewuste man die op zoek is naar een casual maar trendy look.

Coltruien van Rusty Neal: Voor de Gestileerde Man
Een coltrui is de ultieme keuze voor de man die een verfijnde, gestileerde look wil creëren. De coltruien van Rusty Neal zijn ontworpen met oog voor detail en zorgen voor een elegante uitstraling. Deze truien zijn perfect voor formele gelegenheden, maar kunnen ook casual gedragen worden in combinatie met een jas of blazer. De colkraag geeft je outfit direct een chique touch, terwijl de pasvorm zorgt voor een moderne uitstraling.

  • 40,95
    Meer opties
  • 40,95
    Meer opties
  • 40,95
    Meer opties
  • 40,95
    Meer opties

Welke stijl je ook zoekt, bij Italian Style vind je de perfecte wintertrui die bij je past. Of het nu gaat om een stoere Rusty Neal wintertrui, een tijdloze Ombre sweater, een warme hoodie van Canadian Peak of Ballin est. 2013, of een elegante coltrui van Rusty Neal, wij hebben het allemaal in onze collectie. Bereid je voor op de winter met stijlvolle en warme truien van topmerken!

Italiaanse kleding kopen

We halen onze Italiaanse herenmode rechtstreeks van de fabrikant. Dit stelt ons in staat om zowel de kwaliteit als de betaalbaarheid te waarborgen. Mocht je vragen hebben over het plaatsen van een bestelling, het retourneren of ruilen van artikelen, dan staat onze klantenservice altijd voor je klaar. De kans is echter groot dat je het antwoord op je vraag al kunt vinden op onze pagina met veelgestelde vragen. Wat betreft de betaling: of je nu voorkeur geeft aan iDEAL, Apple Pay of PayPal, bij Italian Style is het allemaal mogelijk. Liever betalen na ontvangst met Klarna of met een creditcard? Ook dat bieden wij als betaaloptie aan.