Direct 10% korting? Klik hier!

Bij jou thuis afgeleverd in 1-2 dagen

Met Casual Friday stijlvol het weekend in

✓ Scherpe prijzen
✓ Sportieve collectie
✓ Kwaliteit
✓ Gratis verzending vanaf €60
✓ Snelle levering
✓  Uitstekende klantenservice

Italiaanse herenmode

Italiaanse kleding a Moda Italia koop je online bij Italian Style. Je vindt hier een uitgebreid assortiment met de mooiste Italiaanse herenmode, voor betaalbare prijzen. Onze Italiaanse kleding is afkomstig van gerenommeerde merken als Moda Italia, Wam Denim, Arya Boy, Roberto Romero, Rusty Neal, One Redox en Ombre. Daarnaast hebben we ook verschillende Italiaanse accessoires in ons assortiment.

Trendy Italiaanse merken

Laat je ook verrassen door onze andere trendy heren merken waaronder; Bravo Jeans, Geographical Norway, Canadian Peak, Anapurna, Rusty Neal, Ombre Fashion en Rivaldi. We wensen je veel online shop plezier. Ook kun je Italian Style volgen op Tiktok, Instagram en Facebook.

 

Casual Friday! De stropdas mag weer af en het strakke pak laat je vandaag lekker in de kledingkast. Vandaag ga je naar je werk in je sportieve look. Wij geven je hieronder een paar tips voor een perfecte Casual Friday!

De vrijdag is voor mannen het perfecte moment om op kantoor te verschijnen met casual kleding. De hele week loop je al in je pak, maar dat mag op vrijdag in de kast. Draag wel altijd goed verzorgde kleding en kom niet met je sportkleding op kantoor. Zo ga jij een top weekend tegemoet!

Draag een nette jeans of chino

Je kunt het beste kiezen voor een donkere jeans zonder wassingen en uiteraard ook zonder gaten. Denk bijvoorbeeld aan een donkerblauwe spijkerbroek. Wil je iets minder casual op je werk verschijnen? Dan ga je voor een chino. Een chino is een broek die over het algemeen wat sportiever en comfortabeler is dan een pantalon. Dit maakt dat de chino stijlvoller oogt dan een spijkerbroek. Zorg ervoor dat je casual friday herenkleding geen scheuren of rafels heeft. Hoewel dit misschien een stoere look geeft, kan je deze items beter bewaren voor als je uitgaat. Italian Style heeft een uitgebreid assortiment met nette heren jeans. Full stretch natuurlijk, want dat zit wel zo lekker.

Ga voor nette sneakers

Bij sommige bedrijven is het doorgaans heel normaal om met een paar sportieve sneakers op kantoor te verschijnen. Zeker nu tegenwoordig veel pakken en kostuums worden gecombineerd met sneakers. Het hele strakke hoeft niet altijd meer. Kijk dus ook of dit bij jullie op het werk ook het geval is. Kies wel het liefst voor nette sneakers zonder vlekken en heftige kleuren of kijk wat je collega’s dragen. Nette sneakers voor heren.

Casual Friday

Casual Friday wordt door iedere man anders ingevuld. Draag jij normaal altijd al een sweater of effen trui naar kantoor? Dan is het elke dag een casual-dag voor jou! Moet je normaal in driedelig pak verschijnen, dan kan je jouw Casual Friday outfit gerust iets comfortabeler maken. Bijvoorbeeld met een nette coltrui en een bijpassende chino. Als het wat frisser is, kun je een comfortabel jasje of blazer erover aan doen. Je ziet het steeds meer; heren met een coltrui onder een colbert of blazer.

Een andere goede optie is het dragen van een effen sweater over je overhemd. Natuurlijk kies jij op een dag als casual friday ook voor casual schoenen die bij jou passen en bij het werk waar je mee bezig bent. Mist er volgens jou nog iets? Zorg dan dat je weet wat er mist zodat jij comfortabel de deur uit gaat. Casual friday stopt niet als je werk klaar is. Bezoek gerust eens een van onze Italian Style sociale media kanalen voor een beter beeld.  

Italiaanse stijl en Casual Friday

Bij Italian Style vind je een ruim online en eigentijds assortiment met trendy Italiaanse herenmode voor op het werk, casual, sportief en stoer. Zoek je iets speciaals? Ook dan ben je op onze webshop aan het juiste adres. Onze specialiteit zijn onze slim fit Italiaanse overhemden, truien, sweaters en joggingpakken voor heren. Onze merken collectie bestaat uit onder andere uit: Moda Italia, Rusty Neal, Makrom London, Roberto Romero, Style Italy Fashion, Bravo Jeans, Ombre, Canadian Peak en geographical Norway.  

Italiaanse kleding kopen

We halen onze Italiaanse herenmode rechtstreeks van de fabrikant. Dit stelt ons in staat om zowel de kwaliteit als de betaalbaarheid te waarborgen. Mocht je vragen hebben over het plaatsen van een bestelling, het retourneren of ruilen van artikelen, dan staat onze klantenservice altijd voor je klaar. De kans is echter groot dat je het antwoord op je vraag al kunt vinden op onze pagina met veelgestelde vragen. Wat betreft de betaling: of je nu voorkeur geeft aan iDEAL, Apple Pay of PayPal, bij Italian Style is het allemaal mogelijk. Liever betalen na ontvangst met Klarna of met een creditcard? Ook dat bieden wij als betaaloptie aan.